Ga naar hoofdinhoud

PC voor montage op DIN-rail

De snelle en energiezuinige PC van iEi (vertegenwoordigd door Koning & Hartman) is beschikbaar onder de naam DRPC-100. De volwaardige PC is ontwikkeld voor toepassing in de industriële automatisering en geschikt voor DIN-rail montage. Hij maakt gebruik van de nieuwste generatie Intel ATOM-processoren en is te voeden met spanningen van 9 – 28VDC; het opgenomen vermogen bedraagt hierbij minder dan 25 W.

Naast Gigabit ethernet voorziet de DRPC-100 in vier seriële poorten (twee maal RS-232 en twee maal RS422/485), twee CAN-bus poorten en acht digitale I/O (4 in/4 uit). De poorten zijn beschermd tegen pieken tot 3 kV. Daarbij is de PC geschikt voor een breed temperatuurgebied en met het juiste opslagmedium (bijvoorbeeld Flash SSD) te gebruiken in een temperatuurrang van -20 – 60 °C.

Door de uitgebreide aansluitmogelijkheden is hij onder meer geschikt als communicatie gateway tussen diverse elementen in een applicatie waar piekspanningen kunnen optreden. Tevens is hij toe te passen als controller in bijvoorbeeld gebouwautomatisering waar het noodzakelijk is dat uiteenlopende signalen aan elkaar zijn te koppelen.

Uitvoeringen
De DRPC-100 is beschikbaar in twee uitvoeringen: één met LED-indicatie voor de diverse communicatiepoorten en één met een OLED-display waarop tevens systeemcondities zijn weer te geven.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven