Ga naar hoofdinhoud

Parker presenteert nieuwe instrumentatiecatalogus

Parker heeft een nieuwe catalogus voor zijn uitgebreide programma instrumentatie uitgebracht. (foto: Parker)

Met de meest recente uitvoering van de H-serie focust Parker op veiligheid, betrouwbaarheid, efficiënt gebruik en verminderde lekkage. Dit alles wordt gecombineerd met de opgebouwde expertise op het gebied van corrosiebestendige legeringen. Parker ontwerpt instrumentatieventielen en spruitstukken op een nieuwe manier. De producten zijn ondergebracht in een nieuwe instrumentatiecatalogus, met informatie over de voordelen voor elke toepassing.

De divisie instrumentatieproducten Europa van Parker – onderdeel van Parker Hannifin – lanceert haar nieuwste catalogus met haar jongste assortiment aan naaldventielen en spruitstukoplossingen. De catalogus bevat alle mogelijkheden van de reeks spruitstukken van het bedrijf, die worden geproduceerd zijn de lean model fabriek in Barnstaple, Devon (VK). De spruitstukken zijn ontwikkeld voor technici en met inachtneming van het gegeven dat toepassingen steeds veeleisender worden.

Instrumentatiecatalogus

De instrumentatiecatalogus omvat 76 pagina’s en richt zich op het volledig en direct integreren van buisverbindingen in de spruitstukken. Dit biedt veel voordelen, zoals het vermijden van problematische aansluitingen. Door het integreren van de best beschikbare technologieën biedt het bedrijf de industrie verbeterde oplossingen die geschikt zijn voor steeds veranderende eisen.

U kunt de (Engelstalige) catalogus downloaden vanaf de site van Parker.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven