Ga naar hoofdinhoud

Parker met thema ‘een groenere toekomst’ op Bauma 2022

Parker Hannifin is aanwezig op Bauma 2022 in München om zijn nieuwe portfolio van belangrijkste technologieën te tonen. Deze hebben als thema ‘Een groenere toekomst projecteren en ontwikkelen’.

De beursstand van Parker op de Bauma biedt een speciale ruimte voor bedrijfsexperts om gedurende de week meer dan 15 lezingen te geven over onderwerpen als elektrificatie, waterstoftechnologieën en materiaalwetenschap, IoT, alternatieve brandstoftoevoersystemen en motor- en hydraulische filters, naast vele andere. Het bedrijf zal verschillende oplossingen presenteren voor de bouw- en mijnbouwsector. Bezoekers kunnen nieuwe producten ontdekken en meer te weten komen over hun technische specificaties, mogelijkheden en voordelen.

Technische doorbraken voor groenere toekomst

“We zijn verheugd om de baanbrekende innovaties van Parker in oktober te tonen op de Bauma. We zien de beurs als de perfecte plek om onze nieuwste technische doorbraken voor een groenere toekomst te onthullen en de industrie te helpen om de dubbele uitdagingen van verhoogde productiviteit en winstgevende duurzaamheid aan te pakken. We zullen betrouwbare, geoptimaliseerde oplossingen tonen die de elektrificatie en digitalisering van voertuigen mogelijk maken, de CO2-uitstoot verminderen en dieselplatforms overzetten op alternatieve brandstoffen zoals biodiesel of waterstof,” aldus Joachim Guhe, Parker’s President voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Vier thema’s

Dit jaar zal Parker vier onderwerpen behandelen die cruciaal zijn voor de toekomstige evolutie van de bouw en mijnbouw, en die nauw aansluiten bij de twee hoofdthema’s van de Bauma 2022 expo – duurzaamheid en digitalisering: (1) De energie-evolutie stimuleren via alternatieve brandstoffen en waterstof; (2) Koolstofneutraliteit bereiken via elektrificatie en koolstofvrije bouwmethoden; (3) Digitalisering, IoT 4.0 en automatisering implementeren om de betrouwbaarheid, veiligheid en productiviteit te verbeteren en (4) De betrouwbaarheid en productiviteit verbeteren, met name in zware omstandigheden zoals mijnbouw en de bouw.

Lezing

Een vroeg hoogtepunt in de Baumaweek van Parker is een ‘Bauma Special’ Expert Insights-lezing op 20 oktober, met Paul Horvat, VP Business Development voor Parker’s Motion Systems Group, en Shawn Horner, VP van Parker’s Motion Technology Center.

Parker is op de Bauma 2022 te vinden in hal 4, stand 215

Ook interessant: Preview Bauma 2022: Veel nieuwe E-bouwmachines

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven