Ga naar hoofdinhoud

Papierloze recorder

De DataVU 5, een betaalbare, gebruikersvriendelijke papierloze recorder van Partlow (vertegenwoordigd door Isotron Systems), is geschikt voor industriële en wetenschappelijke processen in de life science, warmtebehandeling en voedings- en genotsmiddelen industrie. Hij is met vijf logische knoppen in te stellen. Door het intuïtieve gebruikersvriendelijke menu is de recorder eenvoudig en in een korte tijd door het personeel te configureren. Hiervoor is geen opleidingsniveau of extra scholing nodig.

Indien meer recorders met dezelfde configuratie worden gebruikt, kan de DataVU 5 via Ethernet met de PC of via een CompactFlash kaart op de recorder zelf worden ingesteld. Dit voorkomt kopieerfouten en bespaart tijd. De DataVU 5 heeft een kwalitatief helder 5” kleuren TFT scherm.

Het scherm heeft een grote inkijkhoek waarbij de kleuren en het contrast in takt blijven. Daardoor is de recorder geschikt in industriële omgevingen. De actuele en historische meetwaarden kunnen op verschillende manieren op het scherm worden weergegeven; grafisch, numeriek of een combinatie ervan. Daarnaast is een duidelijke event- en alarmlijst weer te geven.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven