Ga naar hoofdinhoud

Panel PC’s

B&R heeft het leverings-programma uitgebreid met een aantal nieuwe Panel PC’s. De Panel PC 725 is bedoeld voor en afgestemd op gebruikt direct aan een machine. De Panel PC 800 een breed bereik van prestaties af, dit door toepassing van diverse processoren. De Power Panel 65 (foto) is bedoeld als centrale bedienings- en besturingseenheid.

Met de nieuwe Panel PC 725 biedt B&R een op prijs geoptimaliseerde oplossing voor toepassing direct aan de machine. De montage aan draagarmsystemen maakt een flexibele montagepositie en ergonomische bediening mogelijk, ook als weinig ruimte beschikbaar is. De behuizing is uitgevoerd in beschermingsklasse IP65 en daarmee bestand tegen ruwe omgevingen.

Het geïntegreerde 15″ aanraakscherm maakt een intuïtieve interactie tussen mens en machine mogelijk. De van een Intel Atom N270 processor voorziene Panel PC 725 is geschikt voor alle standaard PC-toepassingen zoals Scada-systemem. Door het geringe vermogensverlies van de Atom heeft de behuizing geen koelribben nodig, is daarmee glad en gemakkelijk te reinigen.

Panel PC 800

Het aanbod bij de Panel PC 800 varieert van de energetisch efficiënte Intel Atom N270 processor tot de Core2 Duo voor applicaties met de hoogste eisen aan de prestatie. 15″ XGA en 19″ SXGA displays met aanraakscherm zorgen voor een intuïtieve en eenvoudige gebruikersinterface.

Deze serie panelen, tot en met de krachtigste uitvoering, is te gebruiken zonder een ventilator toe te passen. Chipset, processor en andere compo-nenten worden via geleidende materialen direct met het koellichaam verbonden.Op basis van het op kosten geoptimaliseerde basisapparaat kan een veelheid van opties worden gekozen. Daartoe behoren tot twee PCI en PCI Express slots, modulaire schijven en extra veldbusinterfaces.

Power Panel 65
De Power Panel 65 is bedoeld als centrale bedienings- en besturingseenheid en combineert daarom hoge prestaties en compacte afmetingen in één pakket. Door de integratie van besturingsfunctionaliteit, visualisering en aandrijftechniek profiteren gebruikers van intelligente complete oplossingen die eenvoudig zijn te koppelen aan uiteenlopende automatiseringsinfrastructuren.

Uitgevoerd met een krachtige 500 MHz Geode LX800 processor levert de Panel 65 prestaties die met name van pas komen bij meerassige toe-passingen. De besturing is leverbaar in een 5,7″ variant met aanraak-scherm en een 3,5″ variant met aanraakscherm en functietoetsen.

Twee USB interfaces en een Fast Ethernet poort garanderen een snelle data-uitwisseling met bovenliggende systemen. Als uitbreidingen nodig zijn kunnen decentrale I/O’s en drives via modulaire veldbusinterfaces worden toegepast. Afhankelijk van de eisen kunnen worden uitgebreid de panelen van extra RS232/RS485, CAN en Profibus DP Slave interfaces.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven