Ga naar hoofdinhoud

Panel PC’s

HPS Industrial voegt de Token-serie van Arbor toe aan het assortiment. De serie bestaat uit drie modulaire panel PC’s met een scherm van 8”, 12” of 15”. De panel PC’s zijn ingebouwd in een robuust en compact chassis. De aanraakschermen zijn gebruiksvriendelijk, hebben een glad front zonder randen en zijn daardoor eenvoudig schoon te houden. Ze zijn daarmee een geschikte oplossing voor bijvoorbeeld machinebediening, voedselverwerking en scheepvaart.

De Token-serie maakt gebruik van TFT LCD displays met een hoge helderheid, zodat ze ook goed leesbaar zijn bij invallend licht. De PC’s zijn uitgerust met een moderne chipset en CPU’s van Intel. Bijzonder aan de Token-serie is dat de voorzijde volledig kan worden aangepast naar de huisstijl van de klant.

De modellen hebben geen ventilatoren, zijn laag in stroomverbruik en geschikt voor extreme temperaturen (variërend van -20 °C tot +50 °C). Daardoor zijn ze breed inzetbaar in bijvoorbeeld de zorgsector of voedselverwerkende industrie, waar hygiëne belangrijk is. Ze zijn ook toepasbaar in sectoren waar men regelmatig te maken heeft met extremere temperaturen, zoals de industrie.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven