Ga naar hoofdinhoud

Panel PC’s

De PPC-5152 van Koning & Hartman luidt een tijdperk in van een hele nieuwe generatie Panel PC’s met uitgebreide mogelijkheden en een gestroomlijnd design. Deze nieuwe Panel PC heeft, behalve vele unieke features, een strak afgerond IP64 front zonder hoekjes of randjes waar zich stof en vuil in ophoopt. Het front is voorzien van een waterdichte USB-aansluiting voor eenvoudige software-updates of het uitwisselen van productiedata.

Aan de (vaak verborgen) achterkant is een breed scala aan aansluitingen en uitbreidingsmogelijkheden te vinden, zoals de bekende USB2.0 netwerk- en seriële aansluitingen. Daarnaast zitten ook nog eens twee USB3.0 aansluitingen, twee slots voor uitbreidingskaarten en een ruimte voor een optionele framegrabber kaart waar vier videosignalen tegelijk mee kunnen worden verwerkt.

Voor koppeling met bedrijfsnetwerken beschikt de PPC-5152 over twee Gbit ethernetpoorten, die zijn uitgevoerd als Combo-poort. Dit houdt in dat naast gebruik met een koperdraad netwerk, er een module geplaatst kan worden met een fiber-aansluiting zodat direct kan worden gekoppeld met een glasvezelnetwerk.

Als optie is ook een WiFi-kit beschikbaar om te kunnen koppelen met een draadloos netwerk. Deze PC is geschikt voor toepassing in machine & apparaten automatisering (controller/aansturing systemen) en fabriekautomatisering (controller & visualisatie systeem).

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven