Ga naar hoofdinhoud

Panel PC

B&R heeft een nieuwe industriële PC met de nodige flexibiliteit uitgebracht. De PPC800 is gebaseerd op de Intel 945GME en 945GSE-chipsets. Alle vari-anten beschikken over een SRAM, waardoor informatie ook bij spanningsuitval bewaard blijft. De Panel PC800 is ont-worpen zonder extra ventila-toren voor de koeling. Alle onderdelen die koeling nodig hebben, zijn direct op het moederbord geplaatst.

De Panel PC 800 heeft een grote variëteit aan processoren, van een efficiënte Intel Atom N270 processor tot en met Core2 Duo-processors. De Brilliant 15 “XGA en 19” SXGA aan-raakschermen zorgen voor een eenvoudige en intuïtieve gebruikersinter-face.

Voor toepassingen die hoge eisen stellen aan rekenkracht, worden krachtige Dual Core-processoren gebruikt. De Core2 Duo CPU’s zijn hiervoor be-schikbaar tot en met de T7400 met 2,16 GHz, samen met een Intel 945GME chipset. De combinatie met Intel 945GSE-chipset is de beste keuze voor toepassingen tot 2 GB SDRAM. Voor toepassingen die 3 GB SDRAM nodig hebben, is de N270-processor nodig met een 945GME chipset.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven