Ga naar hoofdinhoud

Panel-PC voor medische toepassing

HPS Industrial heeft onlangs de Arbor M1856 opgenomen in zijn assortiment. De panel-PC valt onder de noemer ‘infotainment’ en is inzetbaar voor zowel informatieverschaffing als entertainment. De computer is fanless en gebouwd rondom een Intel Atom N270 processor. Hierdoor is hij geluidloos, waterdicht, stofdicht en gemakkelijk schoon te maken.

Dankzij acht functietoetsen is de PC eenvoudig te bedienen. De M1856 bevat RFID, een barcodescanner en dual smartcard-reader en kan worden ingezet voor patiëntidentificatie. De medische staf heeft dus eenvoudig toegang tot de medische geschiedenis van patiënten.

De PC kan papierwerk vervangen of als multimedia-apparaat worden ingezet voor patiënten. Behalve het verschaffen van informatie of het bieden van entertainment, kan de PC vanwege de speakers en ingebouwde microfoon ook worden gebruikt als communicatiemiddel.

De M1856 is behalve van een Intel Atom N270 1,6 GHz CPU voorzien van 2 Gb DDR2-667 SO-DIMM geheugenmodule, een 5,0 megapixel CCD-camera (met privacy cover en LED), drie USB 2.0-poorten, twee interne speakers van 3 W en een ingebouwde microfoon. 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven