Ga naar hoofdinhoud

Panel PC met Intel Atom

Aansluitend op de introductie derde Generation Intel Atom Processor voor Box PC’s heeft Nexcom (vertegenwoordigd door Koning & Hartman) ook de complete lijn Panel PC’s uitgebreid met deze processor technologie. Voor de gehele linie – van 12” tot en met de 19” – is er nu ook een APPC variant, uitgevoerd met de Intel Atom Processor D2550 (1 M Cache, 1.86 GHz).

Evenals de tweede Generation Intel Atom Processor D525 variant is de APPC uitgevoerd met een rijke I/O functionaliteit. De APPC 1x30T/31T beschikt over een CFast slot (in plaats van CompactFlash) en twee geheugen sloten (in plaats van één).

Hierdoor is het mogelijk de Panel PC uit te rusten met 4 Gb geheugen. De Panel PC is gechikt voor tal van WLAN-applicaties dankzij de twee mini-PCIe sloten, die ondersteuning bieden voor WIFI / 3.5G in combinatie met het interne SIM slot.

Van deze nieuwe Panel PC’s reeks is zowel een standaardversie (APPC1x30T) als een versie met geïsoleerde COM-poorten en digitale I/O (APPC1x31T) beschikbaar. Deze complete Panel PC’s, met verbeterde performance en een lange levensduur, zijn inzetbaar in een groot aantal applicaties binnen de embedded- en industriële markt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven