Ga naar hoofdinhoud

Offshore Energy verhuist binnen RAI

Offshore Energy Exhibition & Conference is uit de bestaande huisvesting gegroeid en verhuisd naar andere hallen (foto: Navingo).

In de afgelopen acht jaar heeft de vakbeurs Offshore Energy Exhibition & Conference (OEES) een voortdurende groei doorgemaakt. En organisator Navingo heeft de ambitie om deze koers voort te zetten. In dat kader zal het evenement in 2016 verhuizen naar de (oudere) hallen 1, 2, 4 en 5 van Amsterdam RAI. De negende editie zal op 25 en 26 oktober 2016 worden gehouden.

De verhuizing naar de hallen 1, 2, 4 en 5 moet een nieuwe en nog betere ervaring voor de exposanten en bezoekers van de internationaal vermaarde beurs en conferentie bieden. De nieuwe ruimte is ruim en aantrekkelijk met meer ruimte om producten, innovaties en diensten te demonstreren. Dit zal de weg vrijmaken tot meer mogelijkheden om te netwerken, vergaderingen en besprekingen.

Bestaande exposanten krijgen de eerste kans om hun stand om te boeken. Op maandag 14 december zal de plattegrond worden vrijgegeven voor nieuwe exposanten.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven