Ga naar hoofdinhoud

Notebook met Multi-touch scherm

Nieuw in het portfolio van Koning & Hartman is de Panasonic Toughbook CF-C2. Een semi-rugged notebook dat als tablet kan worden gebruikt door het scherm te converteren en daarom geschikt voor veldwerk, of de haven, logistiek en transport sectors.

De CF-C2 Toughbook heeft een 12,5” LCD scherm en werkt met Windows 8, in combinatie met een capacitief touch screen, zodat de bediening gelijk is aan die van een smartphone of tablet. Deze Toughbook werkt met een de Intel Core i5-3427U processor in combinatie met de Intel HD 4000, waardoor de gebruiker meer rekenkracht en grafische performance heeft.

De PC is aan de achterzijde voorzien van een ergonomische handstrap, zodat hij gemakkelijk op locatie, buiten of op een andere plek, als tablet kan worden gebruikt. De PC is door het in zonlicht afleesbaar scherm en de seriële RS232 poort, behalve een office omgeving, ook geschikt voor veldwerk buiten.

Optioneel is een tweede seriële poort, 3G modem, 2X smartcard reader, finger print herkenning, camera achterkant, NFC en keuze uit een 500 Gb HDD of 128 Gb SSD.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven