Ga naar hoofdinhoud

Noodstopknoppen

EAO biedt een ruime keuze aan ‘foolproof’ noodstop-schakelaars met draaiont-grendeling, ‘foolproof’ stop-knoppen en stopknoppen voor de standaard montage-gaten van 16 mm en 22,5 mm. De verbreekcontacten zorgen voor onmiddellijke afsluiting in kritische situa-ties. De knoppen hebben een levensduur van meer dan 250.000 bedieningen.

Er is keuze tussen enkelvoudige monoblock producten met ingebouwd schakelelement of met aparte schakelaars en onderdelen, geschikt voor diverse productietechnieken. Standaard zijn er faston-, soldeer-, schroef-, vlakbandkabel- of printaansluitingen, afhankelijk van de productserie.

Uitvoeringen

De serie 04 en serie 44 noodstopknoppen voor een montagegat van 22,5 mm zijn geschikt voor robuuste, zware applicaties. De schakelaars zijn verkrijgbaar met draai-ontgrendeling of sleutelontgrendeling en als pad-destoeldrukknop.

De serie 61 met een montagegat van 16 mm is geschikt voor situaties waar weinig paneelruimte beschikbaar is. De serie 84 met LED-verlichting en met een beperkte inbouwdiepte is ontwikkeld voor draagbare apparatuur. Alle producten zijn bestand tegen olie en water volgens beschermingsklasse IP65.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven