Ga naar hoofdinhoud

Nog twee dagen tot DFPTC (video)

Het thema voor de DFPTC 2017 is Grote aandrijvingen. In de lezingen zullen sprekers ingaan op zowel industriële applicaties als toepassingen in bijvoorbeeld de mobiele hydrauliek en offshore.

Over twee dagen wordt de Dutch Fluid Power Transmission Conference (DFPTC) in CineMec te Ede gehouden. Inschrijven voor dit event is nog mogelijk en ook zijn er nog een paar plekjes voor table tops beschikbaar. Organisatoren Feda, Vereniging Platform Hydrauliek en Platform Tandwielen hebben een bijzondere keynote spreker gevonden in Bas Sanders. Hij houdt een presentatie over ‘Biomimicry: Innovation Inspired by Nature’.

Sanders is opgeleid als werktuigbouwkundige en opgegroeid met machinebouw maar hij zal op het podium zijn praktische ervaringen met ‘biomimicry’ delen. Hij is eigenaar van Sanders Innovation en Sanders Machinebouw in Liempde en ambassadeur van BiomimicryNL.

Programma DFPTC compleet

Het programma is met het bekend maken van Bas Sanders als keynote spreker nu helemaal compleet. Het volledig programma vindt u op de DFPTC informatie-flyer. In onderstaande video legt Bas Sanders kort uit wat biomimicry is en waarom technici naar DFPTC moeten komen om zijn presentatie te komen volgen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven