Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe ventielen met flow-sharing technologie

De DPX serie ventielen zijn voorzien van ‘flow-sharing’ technologie waarbij, in geval van niet toereikende pompflow, de flow per sectie wordt gereduceerd (foto: iHydraulicS)

iHydraulicS introduceert de DPX ventielen van Walvoil. De DPX serie is een druk (pre-) gecompenseerd Load-Sensing ventiel, ontwikkeld voor met name mobiele toepassingen.

De ventielen kenmerken zich door een grote nauwkeurigheid, stabiliteit, flexibiliteit en efficiency. Gelijktijdige bediening van meerdere secties is mogelijk en is onafhankelijk van drukvariaties. Het ventiel is voorzien van ‘flow-sharing’ technologie waarbij, in geval van niet toereikende pompflow, de flow per sectie wordt gereduceerd. De DPX serie is geschikt tot 160 l/min en bij de hoge druk variant tot een werkdruk van 420 bar.

Toepassingen zijn onder andere kranen, hoogwerkers, telescopische gieken, landbouwmachines, maaiboten, hefinstallaties, kiepinstallaties. De ventielen kunnen geleverd worden inclusief geïntegreerde elektronica, elektrische besturing, joysticks, kabels etc. iHydraulicS heeft een ruime voorraad van waaruit DPX ventielblokken op klantwens worden samengesteld.

iHydraulicS staat voor integrated Hydraulic Solutions en levert een breed en zeer compleet programma aan hoogwaardige hydrauliek componenten en is specialist in het ontwerpen, assembleren, installeren en onderhouden van hydraulische aandrijfsystemen.

Het bedrijf levert standaard en klantspecifieke hydraulische aandrijfsystemen voor de meest uiteenlopende toepassingen in de industrie, landbouw, transport, scheepvaart en de on- en offshore markt. Een team van ervaren vakmensen staat klaar om de klant volledig te ontzorgen, van ontwerp tot en met aftersales.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven