Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe industriële PC van Baumüller

De b maXX PCC04 is de krachtigste industriële PC in het programma van Baumüller (foto: Baumüller).

Met de nieuwe generatie Box-PC b maXX PCC04 biedt Baumüller een schaalbaar en flexibel platform, dat een groot aantal interfaces biedt en flexibel kan worden uitgebreid, waardoor een modulair en schaalbaar ontwerp mogelijk is. De nieuwe industriële PC is voorzien van een geïntegreerde EtherCAT-master.

De b maXX PCC04 wordt standaard geleverd met een seriële poort, een video-uitgang, een kaartslot en USB 2.0 en USB 3.0 poorten. Door de geïntegreerde EtherCAT-master en de uitbreidingsmogelijkheden kan de nieuwe IPC worden gebruikt als master of hoofdbesturing of als slave worden geïntegreerd in bestaande op Ethernet gebaseerde systemen. Daarnaast voldoet de b maXX PCC04 aan alle voorwaarden voor de integratie van de simulaties voor regeltechniek en daarmee voor maximale flexibiliteit.

Krachtige industriële PC

De gebruiker kan kiezen uit vier verschillende Intel CPU’s, die alle worden gekenmerkt door een hoog energetisch rendement. Het aanbod gaat vanaf de Atom DualCore via de QuadCore tot Core i3 en i5. Door het gebruik van afzonderlijke cores voor Windows en het real-time operating systeem voor de besturing heeft de b maXX PCC04 een hoge beschikbaaheid, resulterend in een betrouwbaar en efficiënt systeem. Standaard biedt Baumüller de gebruiker 4 GB RAM en 16 GB intern geheugen.

De b maXX PCC04 geldt als de krachtigste oplossing in het aanbod van Baumüller’s controllers. Toepassingen kunnen worden gerealiseerd met gebruikmaking van technologiebibliotheken. De PCC is compatibel met de gehele portefeuille van het merk. Hierdoor kan de gebruiker profiteren van het optimaal afgestemde compleet pakket van hardware en software van Baumüller.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven