Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe generatie kleine besturingen

De formule PLC + Web + IT = SaiaPCD is het basisprincipe van de derde generatie besturingen van Saia-Burgess. Met de compacte, modulaire SaiaPCD1 brengt de onderneming deze formule ook in de praktijk voor de kleine besturingen. Een maximaal uitgebouwde SaiaPCD1 heeft vijftig lokale I/O aan boord.

De kern van de SaiaPCD1 is economische PLC-hardware waarvan de vlakke bouw een plaatsbesparende inbouw mogelijk maakt. De besturing heeft zeventien multifunctionele I/O, een watchdog en tot 2 Gb industrieel geheugen aan boord.

Communiceren maar

Het web- en IT-deel is uitgevoerd als server die is te benaderen via de standaard aanwezige Ethernet-interfaces, USB-poort en RS485-interface. De ondersteunde protocollen zijn HTTP, FTP, SMTP, SNTP, DHCP, DNS, SNMP, PPP en Modbus. Optioneel kan via CAN, Profibus, LON, BACnet, KNX/EIB, EnOcean, M-Bus en MP-bus worden gecommuniceerd.

Mocht u daar nog niet genoeg aan hebben, dan kan de Basis-SaiaPCD1 modulair met maximaal vier communicatiekaarten worden uitgebreid. Maximaal zijn op deze modulaire kleine besturingen behalve USB en Ethernet nog zes extra seriële interfaces mogelijk. Ook de integratie van een analoog of ISDN-modem is mogelijk.

Twee van de geïntegreerde uitbreidingsslots kunnen ook worden gebruikt voor traditionele elektrische signaalinterfaces. Er zijn meer dan zestig verschillende I/O-modules beschikbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven