Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe E-Shop voor onderdelen NORD geopend

In de nieuwe Onderdelen Shop van NORD kunnen gebruikers 24/7 eenvoudig reserve-onderdelen en accessoires online zoeken en kopen

NORD Drivesystems maakt het bestellen van onderdelen nog eenvoudiger. Sinds 1 februari 2022 kunnen klanten in Nederland deze online zoeken, bestellen en volgen in de nieuwe Onderdelen Shop. 

In de nieuwe Onderdelen Shop van NORD kunnen gebruikers 24/7 eenvoudig reserve-onderdelen en accessoires online zoeken en kopen. De klant hoeft op de homepagina van de Onderdelen Shop slechts op de oranje knop ‘Vind nu onderdelen’ te klikken. Na het ingeven van het nummer op het typeplaatje van de aandrijving, of het nummer van het betreffende onderdeel, kan de klant direct zien of het gewenste product leverbaar is.

Registreren biedt voordelen

Nog handiger is het om een account aan te maken in de nieuwe E-Shop. Want na registratie zijn ook de prijs van het onderdeel, de levertijd, tracering en de orderhistorie van de klant direct zichtbaar. Alle bestellingen verlopen via een beveiligde ssl-verbinding. Bestellingen vóór 11.00 uur worden – als het onderdeel op voorraad is – nog dezelfde dag verzonden.

Online platform

NORD biedt al enige tijd de mogelijkheid om via MyNORD motoren, reductoren, frequentie-omvormers en combinaties hiervan online samen te stellen en te bestellen. Het is de bedoeling om de e-shops voor complete aandrijfproducten en onderdelen op den duur samen te voegen tot één centraal online platform met uitgebreide mogelijkheden voor de directe configuratie en bestelling van NORD-producten.

Makkelijker en eenvoudiger

De nieuwe NORD Onderdelen Shop is al beschikbaar in diverse Europese landen en de Verenigde Staten. Sinds 1 februari kunnen ook de relaties van Nord in Nederland de handige E-Shop gebruiken. “We zijn blij dat we ons aanbod van producten en diensten met de nieuwe Onderdelen Shop verder kunnen uitbreiden,” zegt Gerhard Stuut, directeur van NORD Aandrijvingen Nederland.

“We bedienen hiermee alle klanten in Nederland, van kleine en middelgrote bedrijven tot internationale industriële concerns. Onze nieuwe e-shop zal het bestellen voor de gebruikers nog makkelijker en eenvoudiger maken.”’

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven