Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe directeur Endress+Hauser Nederland

Helga Linnartz volgt per 1 januari 2021 Rob Hommersen op als directeur van Endress+Hauser Nederland. (foto: Endress+Hauser)

Endress+Hauser Nederland krijgt per 1 januari 2021 een nieuwe directeur. Helga Linnartz volgt Rob Hommersen op die na 42 jaar met pensioen gaat. Hommersen bekleedde ook daarbuiten enkele bestuursfuncties. Zo was hij van januari 2013 tot januari 2020 voorzitter van brancheorganisatie Feda.

Hommersen kwam in 1978 op 25-jarige leeftijd in dienst bij Endress+Hauser Nederland. Als jonge buitendienstmedewerker verwierf hij de nodige vaardigheden voor zijn latere carrière. In 1994 werd hij Business Development Manager, in 1997 National Sales Manager en iets later Marketing Director. Sinds 2006 heeft hij als Managing Director de ontwikkeling van de Nederlandse vestiging bestuurd.

Hommersen: “Ik kan de organisatie met een gerust hart achterlaten in de handen van Helga Linnartz. Door de jaren heen hebben we veel samengewerkt en ik kan mij geen betere opvolger wensen voor Endress+Hauser Nederland. De ervaring en professionaliteit van Helga Linnartz zorgen voor een stabiele toekomst voor Endress+Hauser Nederland.’

Ervaring bij Endress+Hauser

Helga Linnartz, geboren in Duitsland en doctor in de fysica, brengt een schat aan ervaring mee. Ze begon in 1998 bij Endress+Hauser in Reinach als productspecialist voor flowmeting. In 2004 verhuisde ze naar Nederland om voor de Nederlandse vestiging te werken. Hier heeft ze lange tijd in managementfuncties op de afdelingen marketing, service en sales gewerkt waardoor zij veel kennis en ervaring heeft opgedaan van alle facetten binnen de onderneming. Sinds 2018 ondersteunt zij Rob Hommersen als Manager Sales.

Linnartz: “Met 22 jaar ervaring bijn Endress+Hauser voel ik me helemaal thuis in de organisatie en kijk ik er naar uit om het familiebedrijf te leiden. Mijn doel is om samen met ons team van medewerkers ervoor te zorgen dat we nog meer voor onze klanten kunnen betekenen in het optimaliseren van hun processen.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven