Ga naar hoofdinhoud

Nieuwbouw Biesheuvel in Venlo van start

De vlaggen gingen in top bij het verplaatsen van de eerste kuub zand voor de nieuwsbouw van Biesheuvel Techniek in Venlo (foto: Biesheuvel Techniek).

Met het verplaatsen van een hoeveelheid zand heeft Meino Noordenbos, algemeen directeur van Biesheuvel Groep BV, op 8 december het startsein gegeven voor de nieuwbouw voor het distributie, sales en service center in Venlo. Medio 2016 moet het pand klaar zijn en biedt dan ruimte voor een opslag van meer dan 700.000 artikelen en industriële benodigdheden voor onderhoud en productie.

Tot de aanwezigheid behoorden Stephan Satijn (wethouder Venlo), Adriaan Molenschot (directeur HVBM Vastgoed), Theo van Dooren (Arte Espina) en vertegenwoordigers van bouwbedrijf HVB – Heerkens van Bavel Bouwgroep en Adviesgroep Archicom.

Nu de onderneming in 2015 door de 100 miljoen euro omzet heen gaat, is de uitbreiding voor Biesheuvel Techniek een logische stap. De huidige locaties in Venlo hebben altijd voldaan, maar om de continuerende groei en service te kunnen blijven realiseren, is de nieuwbouw van het logistiek centrum voor Biesheuvel Techniek noodzakelijk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven