Ga naar hoofdinhoud

Nieuw pand voor Argo-Hytos

Hydrauliekbedrijf Argo-Hytos heeft vrijdag 13 december zijn nieuwe bedrijfspand voor de Benelux aan de Industrieweg in Maassluis geopend. Een bijzonder moment voor directeur Henk Jantzen en zijn team, want wat hij in 1998 thuis op zijn zolderkamer startte, groeide in 15 jaar tijd uit tot een modern hydrauliekbedrijf.

Na tien jaar activiteiten in meerdere huurpanden aan de Zwarte Zee achtte Jantzen de tijd rijp voor nieuwbouw. “Daar was voor het eerst sprake van tijdens de viering van ons 10-jarig bestaan”, vertelt hij. “Wij hielden op dat moment een uitstapje met ons team en waren ons er toen nog niet van bewust dat we die doelstelling al binnen vijf jaar tijd zouden verwezenlijken.”

Blijvende groei voor Argo-Hytos

Juist in een tijd dat veel andere bedrijven de broekriem moeten aanhalen, zagen Jantzen en zijn team van medewerkers kans om een gestage groei te bewerkstelligen. “Dat heeft vooral te maken met onze inzet op mobiele hydrauliek”, laat hij weten. “Dan moet u denken aan de agrarische sector in de vorm van allerlei machines om het land te bewerken, maar ook civiele techniek zoals bijvoorbeeld vuilniswagens en transportsystemen.

Het is vooral in die marktsegmenten waar eigenlijk nauwelijks iets merkbaar is van enige recessie. Natuurlijk hebben ook die branches het moeilijk, maar naar alle redelijkheid draait men daar toch door. Voor een bedrijf als Argo-Hytos betekent het een behoorlijk afzetgebied op het gebied van hydraulische componenten en besturingssystemen.”

Het nieuwe pand is gelegen aan de Industrieweg 14, 3144 CH te Maassluis.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven