Ga naar hoofdinhoud

Nieuw overzicht technische webinars om bij te blijven

Aandrijftechniek blijft ook in de zomer een overzicht plaatsen van technische webinars vanuit de industrie. Ideaal voor engineers en technici die thuis werken, maar ook voor diegenen die op kantoor of in de fabriek aan het werk zijn en bij willen scholen op hun vakgebied.

Deels thuiswerken blijft voor velen op dit ogenblik de gewoonste zaak van de wereld. Toch blijft het voor mensen in de industrie lastig om hun kennis op peil te houden en zoeken bedrijven een manier om die kennis bij de klant te krijgen.

Webinars zijn daarvoor een prima middel en Aandrijftechniek zoekt daarbij de samenwerking met gerenommeerde bedrijven uit de industrie. Interessant onderwerp deze week is:

Donderdag 28 juli  van  10.00 –  10.30 uur geeft Mayr, vertegenwoordigd door Groneman B.V. een webinar over : Veiligheidsremmen – doel, functie en toepassing

Als uw bedrijf of uw moederbedrijf in het buitenland een webinar organiseert horen wij dit graag. Voor meer informatie over publicatie van uw webinar, mail gerust naar: v.hermans@eisma.nl

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven