Ga naar hoofdinhoud

Nieuw distributie-, sales- en servicecentrum Biesheuvel

Het nieuw te bouwen distributie-, sales- en services centrum kent een uitbreidingsmogelijkheid van 6.000 m² welke ook direct wordt gerealiseerd en in de tussenliggende periode wordt deze magazijnruimte verhuurd (foto: Biesheuvel Techniek)

Biesheuvel Techniek heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met HVBM Vastgoed voor haar nieuw te bouwen distributie-, sales- en services centrum aan de Columbusweg in Venlo. De huurovereenkomst betreft ruim 12.000 m² logistieke ruimte, 1.500 m² mezzanine en 1.400 m² kantoor. Het object wordt geheel op maat ontwikkeld en medio 2016 opgeleverd.

Meino Noordenbos meldt voor Biesheuvel Groep; “Na een grondig zoek- en selectieproces zijn medewerkers, directie team, IPH Group en aandeelhouders PAI verheugd met de volgende groei stap. Afgelopen jaren is prima door ons aan de Van Coehoornstraat en Winkelveldstraat gewerkt, maar nu gaan we door de € 100 mln omzet en zijn naar nr 2 positie op ons Industrieel distributeur vakgebied gegroeid. Venlo is een fijne locatie met goede gemeente hulp en biedt prima faciliteiten. Verdere groei ligt in ons bereik en ons nieuwe pand wordt maatwerk aan de A67.

Dit project is een mooi voorbeeld van duurzaamheid door herontwikkeling. Het oude gebouw dat momenteel op de kavel staat, wordt gesloopt en de kavel wordt nu in zijn totaliteit bebouwd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven