Ga naar hoofdinhoud

Nieuw DC Biesheuvel Techniek in gebruik genomen

Links: Meino Noordenbos CEO Biesheuvel Techniek / rechts: Adriaan Molenschot eigenaar HVBM (foto: Biesheuvel)

Begin juli nam CEO Meino Noordenbos namens Biesheuvel symbolisch de sleutel in ontvangst van het gloednieuwe distributie centrum, op een toplocatie aan A67 te Venlo. Het voltallige Biesheuvel Techniek logistiekverhuisteam was aanwezig en blij met de sleutel van directeur en bouwer Adriaan Molenschot van HVBM, welke eigenaar en verhuurder is van het nieuwe DC.

Een investering van 20 miljoen euro was nodig om Biesheuvel Techniek in staat te stellen haar klanten in de OEM/Machinebouw in Nederland en België de komende jaren optimaal te bedienen. De voorraad is gegroeid van 35.000 naar 80.000 industriële artikelen. Deze voorraad is ook voor de onlangs geheel vernieuwde webshop ‘BTSHOP.NL’. In het nieuwe DC is meer ruimte waar artikelen naar de mens komen, van nu 5.500 vierkante meter naar 12.000 vierkante meter, voorzien van moderne rollerbanensystemen. Bovendien past het duurzaam werken in het nieuwe pand binnen de huidige Industrie 4.0 werkomgeving.

Biesheuvel sleutel 2

Biesheuvel Techniek maakt deel uit van Biesheuvel Groep B.V. dat met 35 vestigingen en een omzet van meer dan 100 miljoen euro een toonaangevende speler is in de Mechanische MRO markt in Nederland en België. Het biedt een uitgebreid assortiment van ruim 800.000 producten in: Aandrijftechniek inclusief Elektrische & Mechanische Aandrijvingen, Lineaire Techniek, Pneumatiek & Hydrauliek, Flow & Seals, Tooling & Verspaning, Veiligheid & Ergonomie, Gereedschappen, Kunststoffen, Lastechniek, Bevestiging & Montage techniek, Reiniging en Industrial Supplies. In België is de organisatie actief onder de namen D’hont en D’hont/Mano.

Daarnaast omvat de groep nog een aantal zeer gespecialiseerde bedrijven, te weten: MCA Motion Control Automation, Stamhuis Lineairtechniek, Safe & Sure, Voerman Nijmegen, TCB Komeetstaal, Peters/Steenhuis Elektromotoren, Seal Center Benelux en Testcom.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven