Ga naar hoofdinhoud

Nieuw bedrijfspand Eriks in Eindhoven

Eriks heeft zijn activiteiten in de regio Eindhoven geconcentreerd in een nieuw pand (foto: Eriks)

Om de verdere groei van regionale activiteiten in Noord-Brabant te realiseren, heeft Eriks in Eindhoven twee bedrijfsonderdelen samengebracht onder één dak. Eriks Servicecenter Eindhoven en Eriks Kunststoffen Nuenen (voorheen Kubra Kunststoffen) verhuisden naar een modern, goed bereikbaar bedrijfspand op bedrijventerrein de Achtse Barrier.

Eriks Kunststoffen heeft het breedste pakket industriële kunststoffen in Nederland. Van standaard engineering tot high performance kunststoffen en van glasvezelversterkte kunststoffen tot extreem slijtvaste elastomere kunststoffen. Bewerkingen van kunststoffen doet Eriks in diverse bewerkings-centra in Alkmaar, Almelo, Ede, Gouda en Eindhoven. Advisering bij materiaalkeuze, matrijsproductie, rapid prototyping en quick supply maatwerk zijn aanvullende diensten.

Eriks bedient de onderhoudsmarkt met een landelijk netwerk van Eriks Servicecenters. Korte communicatielijnen en vaste contactpersonen adviseren regionale klanten bij de inkoop van werktuigbouwkundige componenten. De kernactiviteiten zijn stromingstechniek, afdichtingstechniek, rubbertechniek, industriële kunststoffen, aandrijftechniek, lagertechniek, gereedschappen, onderhouds- en veiligheidsproducten.

Open huis

Op 25 juni opent Eriks haar nieuwe bedrijfspand in Eindhoven officieel met een open huis. Bezoekers zijn tussen 15.00 u en 19.00 u welkom om kennis te maken met de producten en diensten van Eriks. Ze kunnen deelnemen aan productdemonstraties, kennismaken met de medewerkers en productinnovaties en de netwerkborrel bijwonen. Ook is het Festo Technoferium aanwezig.

Het nieuwe pand is gelegen aan de Industrieweg 15, 5627 BS Eindhoven. Het telefoonnnummer van Eriks Kunststoffen is (040) 206 44 30, het faxnummer (040) 255 82 99. Eriks Servicecenter is te bereiken via telefoon (040) 291 19 00 en fax (040) 291 19 09.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven