Ga naar hoofdinhoud

Netwerkanalyse direct op de machine

De Varan Analyzer ETVA 0501 van Sigmatek (vertegenwoordigd door Sigma Control) is een analyseapparaat voor real-time Varan-netwerken. Met de ETVA-0501 kan de transmissierespons van het bussysteem direct op de machine worden geanaly-seerd. Aangezien de Varan-bus in hard real-time werkt, moet het analyse-hulp-programma getimede processen met nanoseconde precisie opnemen van het real-time Ethernet netwerk en deze decoderen in Varan-instructies.

De ETVA-0501 biedt de vereiste performance om datapakketten sneller te kunnen opsporen dan conventionele analyse apparaten. De data wordt weergegeven in duidelijke tabellen en grafieken. De gebruiker in industriële omgevingen wordt ondersteund met talloze trigger- en filterfuncties. Het apparaat wordt bediend via een 5,7″ aanraakscherm.

De analyser kan bij operationele machines op iedere gewenste locatie worden aangesloten op het netwerk. Bij lineaire topologieën staan twee Varan-poorten een verbinding toe van het analyseapparaat dat transparant is voor de manager. Voor verdere analyse kunnen series met meetwaarden worden geëxporteerd via de USB of TCP/IP interface en in detail worden geëvalueerd met een PC.

De ETVA-0501 wordt geleverd met de PC-software ‘Varan Service Tool’ waarmee de geanalyseerde gegevens verder kunnen worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven