Ga naar hoofdinhoud

Netwerk adapter

De Accon-NetLink adapters van Deltalogic Automatisierungstechnik GmbH (vertegenwoordigd door Prodek) zijn uitgebreid met nieuwe functies. De Accon-S7-NET-driver voor de adapters Accon-NetLink-PRO compact en Accon-NetLink-USB compact ondersteunt de 32-bit versie van het Siemens TIA Portal (Totally Integrated Automation Portal) voor de S7-300 en S7-400. Daarnaast ondersteunt hij de 64-bit versie van de Siemens-programmeersoftware Simatic STEP7 V5.5.
 
PRO compact
De Accon-NetLink-PRO compact is opgenomen in de compacte behuizing van een Profibus aansluiting. Hij is met de PLC te verbinden via MPI, Profibus en PPI; hierbij kunnen de toestellen de businstellingen automatisch herkennen. Omdat deze uitvoering met de pc communiceert over TCP/IP, is hij tevens te gebruiken om de PLC of afstand te controleren via de router, het intranet of het internet (VPN). Bovendien zijn S7-gegevens via TCP/IP te registeren; bijvoorbeeld door middel van de datalogger Accon-S7-EasyLog. De Accon-NetLink-PRO compact is via een beveiligde website eenvoudig te configureren.
 
Toepassingen variëren van het programmeren van een PLC-programma en het visualiseren met HMI-toestellen en WinCC Flexible tot het configureren van slave-parameters via DP-V1 (klasse 2). Deze adapters ondersteunen verder alle gangbare Simatic-engineeringtools en zijn te voeden via de aangesloten bus of een externe 24 VDC bron.
 
USB compact
Bij de Accon-NetLink-USB compact gaan zowel de voeding als de communicatie via USB. Hierdoor kan de gebruiker de adapter overal aansluiten op MPI of Profibus en heeft geen problemen met de interface toewijzing.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven