Ga naar hoofdinhoud

Nauwkeurige temperatuurregelaars

Met de grote, goed leesbare displays, de snelle en eenvoudige instelling en de besturingsperiode van 50 ms stellen de moderne temperatuurregelaars uit de innovatieve E5CC/E5EC-serie van Omron nieuwe standaarden op de belangrijke gebieden van nauwkeurigheid, gebruiksvriendelijkheid en regelprestaties.

De compacte eenheden, die slechts 60 mm achter het paneel uitsteken, zijn bovendien eenvoudig te implementeren en installeren, zelfs op plaatsen met weinig ruimte. Het grote witte LED-display met hoog contrast van de nieuwe controllers biedt een hoge helderheid en kan van afstand en vanuit vrijwel elke hoek worden gelezen, ongeacht het omgevingslicht. Dit vergroot niet alleen het gebruiksgemak maar sluit tevens afleesfouten vrijwel uit.

De controllers kunnen eenvoudig worden ingesteld dankzij auto-tuningalgoritmen en de nieuwe intuïtieve CX-Thermo-ondersteuningssoftware, die speciaal is ontwikkeld voor gebruik met producten uit de E5CC/E5EC-serie. Met deze intuïtieve software kunnen parameters sneller worden geconfigureerd, kan de regelaar gemakkelijker worden aangepast en is het onderhoud veel eenvoudiger. Er is ook een tijdsbesparende shift-toets op het voorpaneel van de controller aangebracht om snel instelwaarden te wijzigen en snel toegang te bieden tot functies als auto-tuning en run/stop.

De snelle besturingsperiode van 50 ms van de controllers en het 2-PID-besturingsalgoritme garanderen nauwkeurige en responsieve besturing. Dit krachtige algoritme biedt een verbeterde besturingsstabiliteit, wat bij procestoepassingen leidt tot een consistente productkwaliteit. Voor minder veeleisende toepassingen ondersteunen de E5CC/E5EC-controllers tevens een eenvoudige aan/uit-regeling.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven