Ga naar hoofdinhoud

Multimeter met warmtebeeldcamera

De Flir DM285 is een industriële digitale multimeter met warmtebeeldcamera.

Flir introduceert met de Flir DM285 een industriële digitale multimeter met warmtebeeldcamera. Het instrument is geschikt voor inspectie, probleemoplossing en diagnose aan diverse elektrische en elektromechanische toepassingen en inspectie van verwarming-, ventilatie-, airconditioning- en HVAC/R-systemen.

Elektriciens en onderhoudsmonteurs kunnen de DM285 gebruiken voor contactloze inspecties met de warmtebeeldtechnologie. Ze kunnen hiermee snel scannen op oververhitte systeemonderdelen en vervolgens de testfuncties te gebruiken voor probleemoplossing en het precies vaststellen van het defect.

De DM285 is geschikt voor het oplossen van problemen in elektrische toepassingen, waaronder oververhitte systemen, zekeringen en losse aansluitingen. Maar de multimeter kan ook worden ingezet voor het vaststellen van problemen in elektromechanische apparatuur waaronder pompen en compressoren, elektromotoren en aandrijvingen en bijbehorende bewakings- en automatiseringssystemen. Het is ook een goede keuze voor HVAC/R-toepassingen en de reparatie van printplaatonderdelen, spanningsregelaars, voedingen en microprocessoren.

warmtebeeldcamera op multimeter Flir
De warmtebeeldcamera heeft een resolutie van 160 x 120 pixels.

Digitale multimeter

De DM285 is Flir´s meest geavanceerde digitale multimeter met 18 functies en een warmtebeeldresolutie van 160 x 120 pixels. Het instrument meet temperaturen tot 400°C, slaat gegevens op voor 10 sets 40 K scalaire metingen en 100 beelden, en biedt een opzoekfunctie voor het bekijken van gegevens op locatie.

De multimeter is voorzien van geïntegreerde werkverlichting en flexibele batterijopties, waaronder een long-life Flir TA04 Li-Poly oplaadbare batterij en/of standaard AA-batterijen die 24/7 bruikbaarheid garanderen.

Het apparaat is daarnaast voorzien van batterijen, hoogwaardige siliconen testkabels, poolklemmen, type-K thermokoppel, testkabelopslag/houder en een soft case.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven