Ga naar hoofdinhoud

Multimedia mini-PC

De LEC-2220 van Lanner, op de markt gebracht door HPS Industrial, is gemaakt voor de Intel Core i5, i7 en Celeron processoren.  De mini-PC heeft daardoor voldoende vermogen voor onder andere signal translation, digital signage en decodering van 3G-transmissie.

De PC heeft een gesloten chassis met een externe ventilator er bovenop. Deze ventilator kan eenvoudig worden vervangen zonder dat het chassis open hoeft te worden gemaakt. De LEC-2220 heeft zes seriële poorten en twee video-out poorten aan de voorkant. Eén daarvan is een DVI-I interface, de andere een DVI-D interface.

Beide poorten kunnen tegelijkertijd worden gebruikt en leveren HD-kwaliteit met de HD grafische chip. Deze mini-PC is een optie voor rugged industriële PC’s en tevens geschikt voor een kantooromgeving. De LEC-2220 biedt een grote diversiteit aan uitbreidingsmogelijkheden om de mini-PC naar wens aan te passen. Zo heeft de PC bijvoorbeeld een DDR3-geheugen dat kan worden uitgebreid tot 8 Gb en zijn er uitbreidingsopties voor eindgebrui-kerapplicaties.

De PC wordt geleverd met Intel i7/i5/Celeron CPU optie, Intel HD grafische motor, DVI-I en DVI-D video-uitgang, tot 8 Gb DDR3 geheugen, Dual GbE LAN, zes COM- en zes USB-poorten en één DIO-poort.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven