Ga naar hoofdinhoud

Multifunctionele PC voor mobiele markt

De iKar PC van Koning & Hartman is een PC, speciaal ontwikkeld voor montage en gebruik in voertuigen met een doordacht fanloos ontwerp. De iKar PC is geschikt voor fleetmanagement monitoring en aansturing voor de marine, transport sector, car rentals, openbaar vervoer, (land)bouwmachines en car racing. De iKar PC verzamelt via het internet alle benodigde data om een beter inzicht te krijgen van het wagenpark.

Het laat zien waar een voertuig zich bevindt, plant routes, geeft job acties en genereert rapporten. De iKar PC biedt bovendien communicatiemogelijkheden zoals 3G, GPRS, GPS, GSM, Wifi en Bluetooth. De Fleet Management software is een end to end internet gebaseerde software tool en combineert informatie vanaf de CAN-bus en GPS vanaf het voertuig.

Via de Onboard Diagnostic Tool (OBD) kunnen zo’n tachtig eigenschappen worden gemeten van het voertuig, zoals snelheid, lading, toerental en brandstofpeilen. Door de SDK kan de Fleet Management software worden aangepast naar de eisen van de gebruiker of kan er andere specifieke software aan worden toegevoegd.

De iKar PC wordt geleverd met Windows XP en de Fleet Management software en heeft een 8” sunlight readable touch screen, 1 Gb Ram intern en een 4 Gb Compact Flash kaart. Verder werkt deze vehicle PC met een low power Intel Atom processor en via een IP camera kan zelfs de status van het voertuig worden bekeken. Operating temperatuur bereik is van -20ºC tot +60ºC en de PC heeft een automotive E13 keurmerk.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven