Ga naar hoofdinhoud

Multi Touch panel PC met Windows 7

De 8″ Multi Touch fanless panel PC van IEI Technology (in Nederland vertegen-woordigd door Koning & Hartman) is volledig vlak en heeft alle benodigde input/-output interfaces om indus-triële hardware op kantoor, fabriek, thuis of waar dan ook aan te sturen. Deze panel PC werkt met Windows 7.

Nieuwe mogelijkheden zijn handschriftherkenning, ondersteuning van vreemde talen, internet browsen, e-mail lezen, foto’s en video’s bekijken, navigatie en het schikken van bestanden en mappen in Windows. Het front is IP64 en dus stof- en spatwaterdicht.

Het capacitieve aanraakscherm met een hardheid van 7H (wat overeenkomt met kwarts) biedt voldoende bescherming tegen krassen. Anti-reflectie coating reduceert lichtreflectie, verbetert de transmissie van het licht en zorgt voor een scherp beeld.

Deze Multi touch panel PC maakt gebruik van de Intel Atom N270 1,6G processor in combinatie met de 945GSE en ICH7M chipset. De fanless processor en chipset zorgen dat het energieverbruik niet hoger is dan 32 W bij een operating temperatuur van -10ºC tot +50º C.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven