Ga naar hoofdinhoud

Motorregelingen met DeviceNet

Rockwell heeft een DeviceNet-variant ontwikkeld voor de Allen-Bradley ArmorStart LT gedistribueerde motorcontrollers, die gebruikers een even krachtig alternatief biedt voor de EtherNet/IP-variant.

De ArmorStart LT is een geïntegreerde, kant-en-klare oplossing voor gedistribueerde motorregeling, die volledig aansluit bij de behoeften van de industrie qua afmetingen, eenvoud en prestaties. Hij heeft een compacte oppervlakte zonder aan prestaties of functionaliteit in te boeten en is beschikbaar in drie varianten: motorbesturing met volle spanning, omkeerbare volle spanning of met variabele snelheid. En doordat hij UL-gecertificeerd is, is hij geschikt voor gebruik over de hele wereld, inclusief Noord-Amerika.

Hij biedt een aantal standaard kenmerken zoals een robuuste IP66-omkasting en is geschikt voor gebruik onder spatwater en in andere veeleisende omgevingen. Elke starter heeft zes configureerbare I/O-punten, een lokale ingebouwde Aan-Uit-schakelaar, statuslampjes en een resetknop. Een handmatig/uit/automatisch toetsenblok voor lokale motorbesturing is als optie leverbaar.

Tools en beveiliging
Tools zoals een Logix Add-On Profile (AOP), installatiewizards en een tag generator maken de integratie in een automatiseringsarchitectuur eenvoudig. Een ingebouwde webserver-ondersteuning maakt vanuit waar ook ter wereld toegang tot de status en diagnostiek mogelijk. Bovendien bevat de elektronische besturingsmodule extern toegankelijke knooppuntadres schakelaars, configureerbare I/O en uitgebreide status- en diagnostische LED’s.

De ArmorStart LT kan worden beveiligd met een vertakte circuitonderbreker of een zekering. Hij voldoet ook aan de normen voor motorinstallaties van de North American Group. Klanten kunnen ook kiezen voor een optionele interne stuurstroomvoeding, waardoor geen aparte stuurstroombedrading nodig is.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven