Ga naar hoofdinhoud

Motormanagementrelais

Siemens breidt het motor-managementrelais Simocode uit met een veiligheids-module waarmee motoren volgens SIL3 (IEC 61508/ 62061) of PLe (ISO 13849-1) kunnen worden afgescha-keld. Door deze module wordt de hoogste veilig-heidscategorie gerealiseerd en is de status hiervan zichtbaar via Profibus DP.

Simocode Pro dekt alle belangen, inclusief veiligheidsfuncties, tussen PLC en motorgroep. In één compact systeem zijn alle beveiligings-, bewakings-, veiligheids- en besturingsfuncties geïntegreerd. Hiermee wordt bij een hogere procesbesturingskwaliteit een besparing gerealiseerd in engineering, installatie, inbedrijfname en onderhoud.

Simocode Pro biedt alle benodigde data voor proces- en lokale besturing. Deze data zijn niet alleen beschikbaar in de schakelkast maar via Profibus DP ook in de bovenliggende besturing. Behalve de vele procesgrootheden zijn de service- en diagnosedata van grote ondersteuning voor onderhouds- en servicepersoneel.

Simocode Pro helpt storingen te herkennen en door preventieve maatrege-len te voorkomen. Als toch een storing optreedt, kan de fout snel worden gelokaliseerd en verholpen. Stilstandstijden worden zo tot een absoluut minimum beperkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven