Ga naar hoofdinhoud

MotionPAC

De nieuwe A3200 MotionPAC van Aerotech brengt geavanceerde machine controle en geavanceerde multi-assige motion control samen in één enkele ontwikkelomgeving, die kan bestaan uit IEC61131-3, PLCopen, .NET, AeroBasic, G-code en andere programmeertalen. Met de eenvoudig te gebruiken diagnostiek, debugging en I/O mapping tools plus automatisch geheugenmanagement en offline programma simulatie, beschikt MotionPAC met zijn unieke Global Tag Database ook over gemeenschappelijke tags en variabelen in alle talen.

De nieuwe MotionPAC is een onderdeel van de Motion Composer ontwikkelomgeving voor de op PC gebaseerde A3200 multi-as motion controller. Deze 32-assige op Windows software gebaseerde motion en machine controller omvat optionele modules voor HMI, Vision en I/O, alsook veel andere geavanceerde functies die kunnen worden gecombineerd met MotionPAC door een gemakkelijk te gebruiken GUI.

Deze bevat configuratie-, status- en diagnostische tools naast bibliotheekbestanden en controllerniveau algoritmes die bewegings- en insteltijden reduceren, machineresonantie elimineren, contoursnelheden en nauwkeurigheid verhogen, in-positie stabiliteit verbeteren en leveren meer speciale functies voor verhoogde doorvoersnelheid en verbeterd dynamisch vermogen.

Deze functies zijn voor het eerst gecombineerd met een IEC61131-3 compliant PLC, die ook helemaal kan worden geprogrammeerd met .NET.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven