Ga naar hoofdinhoud

Monitoren voor de scheepvaart

HPS Industrial voegt de Modular Glass Panel (MGP)-serie toe aan zijn assor-timent. De 15” en 19” MGP-monitoren van Nottrot zijn geïntegreerd in een glazen paneel van scheepsbruggen en stuurhuisbedieningen. De MGP-serie is te gebruiken op een VESA-mount bevestiging.

De dim-knop is IP67-graden afgesloten, waardoor het voorvlak van de monitoren geheel waterdicht is. Alle externe oppervlakten van de MGP-monitoren zijn afgewerkt met een duurzame poedercoating of staalafwerking, zoals zink of chroom. De optische hechtingstechniek zorgt voor een helder beeld.

Verder zit in de monitoren een controller waarmee analoge videosignalen worden omgezet in digitale signalen. Hiermee wordt het display aange-stuurd. Verder kunnen de MGP-monitoren naar individuele wensen worden aangepast.

Zo is er de mogelijkheid te kiezen voor een eigen kleur en kunnen de monitoren worden geconfigureerd met een centrale dimmer. Ook is er een optie voor een eigen bridge console-design met integratie van producten van derden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven