Ga naar hoofdinhoud

Monitor voor industrieel en commercieel gebruik

Vision 23 van HPS Industrial is een 23” monitor geschikt voor industrieel en commercieel gebruik. De monitor bestaat volledig uit metalen onderdelen en is voorzien van anti-reflectieglas met een rubberen afdichting. Dit zorgt niet alleen voor een betere leesbaarheid, maar ook voor bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Doordat het scherm aan de voorzijde IP65 is afgedicht tegen stof en water, is de elektronica goed afgedekt. Hierdoor is de monitor veilig te gebruiken in de scheepvaart maar ook in de horeca.

De Vision 23 is bedoeld voor paneelmontage en kan worden aangesloten op de gangbare videokaarten door een standaard bijgeleverde HQ VGA-kabel. Door zijn grootte is de monitor geschikt voor weergave van procesgegevens.

Er zijn diverse opties leverbaar, zoals meer soorten touchscreens, optical bonding, een dimmer en 24 V gelijkspanningvoeding. Verder heeft de monitor een Full HD resolutie van 1620 x 1080 pixels, waardoor deze geschikt is om films, reclames en presentaties op af te spelen.

Dit maakt de Vision 23 geschikt voor bedrijfslobby’s, horecagelegenheden en schepen. De monitor is voorzien van diverse I/O-aansluitingen, waaronder VGA, DVI-D, compositie video en SVideo.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven