Ga naar hoofdinhoud

Möhringer liften viert 100 jarig jubileum

Twee volglazen panoramaliften in de voormalige gemeentebibliotheek van Rotterdam. De bibliotheek is verbouwd voor de huisvesting voor het Erasmus University College (EUC). (foto: Möhringer)

Möhringer liften viert vandaag haar 100 jarig jubileum samen met haar relaties en medewerkers in de Philharmonie te Haarlem. Tijdens dit event zal de liftenfabrikant een predicaat ontvangen, namelijk ‘Hofleverancier bij Koninklijk besluit’. Uniek voor Möhringer, omdat een bedrijf aan bijzondere voorwaarden moet voldoen om dit predicaat te mogen voeren.

Möhringer Liften is een authentiek Haarlems bedrijf, dat op 2 juli 1915 is opgericht door Pieter Möhringer aan de Groendaalsteeg 7 in de binnenstad van Haarlem. In eerste instantie als machinefabriek, maar na de oorlogsjaren heeft de onderneming zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van liften. Eind jaren 50 heeft Möhringer liften zich als één van de eerste bedrijven in de Waarderpolder gevestigd waar zij tot op de dag ook nog steeds is gevestigd.

Möhringer: van ontwerp tot onderhoud

Pieter_de_la_Court_25
In de grote centrale van het Pieter de la Court gebouw aan de Universiteit Leiden heeft Möhringer twee grote volglazen panoramaliften geplaatst (foto: Möhringer)

Möhringer liften is een onderneming die zich richt op het ontwerpen, fabriceren, leveren en plaatsen van liftinstallaties, evenals de nazorg in de vorm van service, onderhoud, reparaties, renovaties en moderniseringen. Zo kan de fabrikant de zorg en verantwoordelijkheid van het verticaal transport gedurende de gehele levensduur van de lift overnemen van de klant.
Möhringer is actief in alle sectoren van de utiliteit, zorg, industrie en de complete woningbouwmarkt.

Möhringer liften opereert vanuit de kantoren en fabrieken te Haarlem met 100 medewerkers en meer dan dertig service- en onderhoudspunten geografisch verspreid over heel Nederland om een intensieve, landelijke dekking te kunnen waarborgen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven