Ga naar hoofdinhoud

Modulaire veldbusmodulen

De modulair uitbreidbare basismodulen PNOZ mm0.1p en PNOZ mm0.2p van Pilz krijgen versterking. Behalve communicatie- en veilige verbindingsmodulen zijn nu ook veldbusmodulen verkrijgbaar. Hiermee kunnen de basismodulen linkszijdig worden uitgebreid en op de veldbussystemen Profibus-DP en CANopen worden aangesloten. Nieuw is ook de mogelijkheid om ofwel de communicatiemodule PNOZ mmc1p ETH of PNOZ mmc2p serieel en parallel met een veldbusmodule te gebruiken. De gebruiker kan de veldbus-in- en uitgangen samen met de veldbusmodulen in de softwaretool PNOZmulti Configurator configureren. De veldbusmodulen dienen voor het uitlezen van diagnosegegevens en het instellen van virtuele in- respectievelijk uitgangen voor standaardfuncties.

De voordelen zijn eenvoudige diagnose- en besturingsinformatie en garantie van korte stilstandtijden en een hoge beschikbaarheid van de installatie. Bidirectioneel melden en besturen via de veldbusmodulen is mogelijk. Eenvoudig en economisch uitbreidbaar door de keuze van passende modulen.

Activering van het diagnoseconcept PVIS met een klik in de PNOZmulti Configurator, ook individuele klantteksten zijn eenvoudig te integreren. Aansluiting van de bedienterminals PMImicro diag voor een complete, geïntegreerde diagnoseoplossing. Wereldwijde veiligheidsstandaard voor alle machinetypen.

De PNOZmulti Mini – los van de standaardbesturing – is de compacte veiligheidsoplossing waarbij deze eenvoudig aan wisselende eisen kan worden aangepast.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven