Ga naar hoofdinhoud

Modulaire IoT embedded box PC

Duranmatic introduceert een modulaire EAC mini fanless box PC van WinMate. Deze compacte box meet slechts 10 cm x 7 cm x 3 cm. De grootste uitdaging voor de fabrikant betrof dan ook om zoveel mogelijk aansluitmogelijkheden in een compacte behuizing verwerken.

Om de klant een zo compleet mogelijk scala aan aansluitmogelijkheden te bieden, is gekozen voor basismodules met standaard aansluitingen en verschillende uitbreidingsmodules met extra aansluitmogelijkheden.

Embedded box PC

Een basismodule heeft standaard de beschikking over een HDMI aansluiting, twee netwerk- en twee USB-aansluitingen. Optioneel is de basismodule uit te rusten met Wi-Fi en Bluetooth of 3G of 4G. Met uitbreidingsmodules is het ook mogelijk te beschikken over seriële en digitale I/O, CAN bus en extra USB aansluitingen.

De Box PC is speciaal ontworpen voor IoT integratie en is door zijn compacte afmetingen goed te monteren in een schakelkast (met de beugel onder of via de DIN rail montage aan de achterkant). De EAC Mini levert goede prestaties en is standaard uitgerust met een moderne Intel Celeron Dual Core processor met een burst-frequentie tot 2,4 GHz, 4 GB RAM geheugen en een 32GB eMMC opslag.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven