Ga naar hoofdinhoud

Modulaire high speed CPU

De twee nieuwe CPU’s breiden het SLIO systeem van Vipa uit. De programmeerbare logische controllers zijn gebaseerd op de nieuwste SPEED7 technologie van de Profichip. Deze nog efficiëntere chip verhoogt de toch al snelle cyclustijden van zijn voorganger. In combinatie met de krachtige 48 Mb/s backplane bus, die in samenwerking met ETS modules exact chronologisch overschakelt naar +/-1 μs, is dit een unieke functie.

Uiteraard zijn de nieuwe SLIO CPU’s programmeerbaar met de STEP7-code, die helpen om de know-how te behouden. De eenvoudige en gebruiksvriendelijke configuratie van de CPU’s kan worden uitgevoerd via de nieuwe VIPA SPEED7 Studio.

Door zijn intelligente en unieke geheugenmanagement is het mogelijk om het geheugen van de CPU uit te breiden tot 512 kb tijdens bedrijf (afhankelijk van de versie). De controllers zijn al standaard uitgerust met een RJ45 Ethernet interface voor PG/OP communicatie – behalve een PtP-interface voor seriële protocollen is ook een Profibus DP-slave beschikbaar.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven