Ga naar hoofdinhoud

Modem voor online diagnose

De IQAN-G2 modem van Parker Hannifin is ontwikkeld voor online (via internet en een GPRS netwerk) diagnostiek en het lezen en schrijven naar mobiele machines in het veld of op de weg. De robuuste modem is te combineren met het IQAN besturing systeem en maakt het mogelijk om op afstand toegang te krijgen tot machines in het veld. In veel gevallen draagt dit bij aan een verlaging van de stilstandstijd aangezien het in die gevallen niet nodig is om een specialist fysiek naar het probleem te sturen. De flexibele IQAN-G2 modem werkt op de Quad-band (850/900/1800/1900 MHz).

Typische toepassingsgebieden voor het IQAN besturingssysteem met G2 modem zijn onder meer de bosbouw, afvalverwerking, bouw en constructie, weg- water- en railtransport, mijnbouw en landbouw applicaties.

Eenvoudige installatie
De robuuste modem draagt binnen het IQAN hardware/software besturingssysteem bij aan een eenvoudige set-up en installatie. Zo geven de IQANrun en IQANdesign software een snelle en simpele interface met de machines. Het stelt de gebruiker in staat om een standaard pc met de IQAN-G2 modem te laten communiceren. Daarnaast omvat de software uiteenlopende functies om de metingen en statistieken van de machine grafisch te weer geven.

De IQAN master modules die geïnstalleerd zijn op machines in het veld, zijn verbonden met het IQAN- G2 modem via een CAN-bus verbinding met Parker ICP protocol.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven