Ga naar hoofdinhoud

Mobiele MMI

Exor (vertegenwoordigd door Hiflex) introduceert drie mobiele MMI’s / terminals met het jMobile visualisatiesysteem waarop het eigen Scada systeem loopt. Dit is onder meer mogelijk door de kleine footprint van de software. De mobiele terminals zijn geschikt voor verschillende besturingssystemen waaronder Windows 7, 8, CE, Linux en Apple IOS. Dankzij HTML 5 zijn de mobiele applicaties bovendien overal toe te passen.

De eerste van de drie uitvoeringen betreft een horloge variant met een aanraakscherm dat informatie van een gebouw kan weergeven en te gebruiken is voor bediening. Verder is voorzien in de weergave van videostreams van in het gebouw aanwezige camera’s. De jMobile widgets en controls zijn beschikbaar voor een betere visualisatie.

De tweede uitvoering betreft een volwaardige computer voor de pols. Via de geïntegreerde WLAN chip is het systeem aan de regelingen te koppelen en kan middels jMobile alle data aantrekkelijk visualiseren en bedienen. Verder biedt deze uitvoering extra mogelijkheden met functies als trends, recepten, alarmafhandeling, en een planner.

Tot slot omvat de serie mobiele MMI’s de Handheld One-H met veiligheids certificaat (SIL 2). De omvangrijke hoeveelheid functies zoals softkeys, potentiometer, handwiel, nood-uit en een bevestigingsknop met paniekfunctie maken het apparaat geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Niet in de laatste plaats omdat dit concept met meer dan 150 verschillende regelingen is te verbinden. De dekking van de Bluetooth verbinding bedraagt 50 m.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven