Ga naar hoofdinhoud

Metal Work introduceert ventielen speciaal voor lage temperaturen

De nieuwe ventielen zijn geschikt voor gebruik in omgevingen tot -40°C (foto's: Metal Work)

Metal Work breidt het assortiment Serie 70 ventielen met de introductie van de nieuwe versie voor Lage Temperatuur (LT). Deze ventielen zijn geschikt voor gebruik in omgevingen tot -40°C. Deze zijn herkenbaar aan het sneeuwvloklogo.

De ventielen van deze nieuwe serie, die de meest gebruikte types en afmetingen omvat, komen uit de standaard serie met de introductie van enkele belangrijke technische kenmerken die hen onderscheiden.

Metalen elementen

In de eerste plaats zijn de belangrijkste technopolymeer-componenten vervangen door metalen elementen, waardoor het product bovendien een bijzonder solide structuur heeft, die ook geschikt is voor gebruik in omgevingen met zware belasting. Ten tweede zijn alle afdichtingen vervaardigd van compounds die speciaal zijn ontworpen om zelfs bij lage temperaturen te functioneren.

Speciaal smeermiddel

Ook zorgt het gebruikte smeermiddel ervoor dat zelfs in extreme situaties een goede flow behouden blijft. Alle ventielen van de Series 70 LT zijn gemakkelijk te herkennen aan het gelaserde sneeuwvloklogo op het hoofddeel. Metal Work benadrukt dat, om de goede werking van de componenten te garanderen, het van essentieel belang is dat de luchtomstandigheden van dien aard zijn dat ijsvorming binnenin het product moet wordt vermeden.

metal work LT

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven