Ga naar hoofdinhoud

Metal Work introduceert het compacte ventieleiland EB80 Boxi

De belangrijkste kenmerken van het nieuwe ventieleiland zijn compact, licht van gewicht en veelzijdig (foto: Metal Work)

Met de EB80 Boxi komt Metal Work met een compact en licht ventieleiland gebaseerd op de reeds bestaande EB80 serie. Het is als basis ontworpen voor maximaal vier ventielen.

De belangrijkste kenmerken van het nieuwe ventieleiland zijn compact, licht van gewicht en veelzijdig. Ten opzichte van normaal EB80 ventieleiland is de Boxi 35% lichter en 30% compacter. Zo is de Boxi 69 mm breed tegenover 116 mm voor een normale EB80. Gebaseerd op het reeds bestaande EB80 ventieleiland, is een basis ontworpen voor maximaal vier ventielen. Diverse ventielfuncties tot maximaal acht spoelen kunnen toegepast worden.

De spoelspanning mag variëren tussen 12 en 24Vdc en het vermogen per spoel is 0,3W. De push-in cartridge koppelingen zijn uitwisselbaar om de juiste slagdiameter aan te sluiten. Het eiland is standaard voorzien van diagnostiek met LED indicatie. Ook voldoet het ventieleiland aan IP65. Metal Work levert de ventieleilanden uit voorraad vanuit Ede.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven