Ga naar hoofdinhoud

Meetwaardeomvormer

De 6,2 mm smalle scheidingsversterkers uit de productfamilie Mini Analog van Phoenix Contact zijn uitgebreid met een nieuwe passieve tweedraads meetwaardeomvormer en een nauwkeurige constante spanningsbron. De via het uitgangscircuit gevoede Mini MCR-SL-UI-LP-NC scheidingsversterker maakt aansluiting op actieve analoge ingangscomponenten mogelijk.

Er worden analoge signalen van 2 mA tot 40 mA en van 50 mV tot 30 V gescheiden, omgezet en gefilterd. Aan de uitgangszijde werkt de scheidingsversterker met een 4-20 mA-lus. De aan de zijkant toegankelijke DIP-switches maken een eenvoudige en snelle configuratie van de scheidingsversterker mogelijk, zonder tijdrovende softwareparametrering.

Een groot aantal instelbare ingangssignaalbereiken en een zero-/spaninstelling bieden veel toepassingsmogelijkheden. De Mini MCR-SL-CVS-24-5-10-NC levert nauwkeurige spanningen van 2,5 V gelijkspanning, 5 V gelijkspanning, 7,5 V gelijkspanning of 10 V gelijkspanning voor gebruik bij potentiometers, meetbruggen en andere encoders.

Aan de ingangszijde kan een spanning van 9,6 V gelijkspanning tot 30 V gelijkspanning worden aangelegd. In- en uitgang zijn galvanisch gescheiden. De nieuwe MiniAnalog-modulen bieden een gering vermogensverlies, een hoge meetnauwkeurigheid, naar keuze schroef- of veerdrukaansluittechniek, efficiënte voeding via voedingsbrug en een systeembekabelingsconcept.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven