Ga naar hoofdinhoud

Mechanisch transportdag voor de stortgoed sector

Op de Mechanisch Transportdag van Technotrans kunt u de juiste keuze maken voor het transport van stortgoed (foto: Technotrans)

Technotrans, Institute for Technology Transfer, organiseert op 26 november 2015 in Zandvliet (tussen Bergen op Zoom en Antwerpen) de Mechanisch Transportdag. Aan de hand van boeiende presentaties en cases met betrekking tot de diverse technieken en keuzecriteria krijgt u alle informatie en praktische tools aangereikt die u nodig heeft om goed onderbouwde keuzes te maken die relevant zijn voor uw eigen werkpraktijk.

Voor de juiste keuze en een beter begrip van mechanische transporteurs dienen deze werktuigen te worden getoetst aan veel meer criteria dan u zich wellicht ooit heeft gerealiseerd. Hierdoor wordt vaak gekozen voor het verkeerde transportsysteem of komt men later tot het besef dat er alternatieven voorhanden waren die beter hadden aangesloten bij de operationele doelstellingen of het product. Deze criteria zijn onder te verdelen in drie groepen: beschikbare ruimte, stortgoedeigenschappen en transportparameters.

Het seminar programma gaat inhoudelijk in op de selectie, eigenschappen en inzet van:

  • Bandtransporteurs: trogband-, pijpband, plantband- en luchtgedragen transporteurs
  • Kettingtransporteurs: schraper-, schijven-, aero- mechanische transporteurs
  • Schroeftransporteurs: horizontaal/verticaal, flexibele transporteurs
  • Tril- en schudgoten
  • Elevatoren: band-, ketting-, verdeelelevatoren

De kosten voor dit eendaagse seminar bedragen € 395,- excl. BTW incl. lunch, infomarkt en advisering

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven