Ga naar hoofdinhoud

MASI68-module met ronde bekabeling

MASI68-Modules van Murrelektronik combineren de AS-interface-technologie met beproefde industriële M12-connectoren en een ronde bekabeling. De modules zijn geschikt voor toepassing in robuuste industriële omgevingen met een hoge mechanische belasting, blootstelling aan smeermiddelen en koelvloeistoffen, of in de C-track toepassingen. De compacte MASI68-modules zijn ook geschikt voor installaties in een beperkte ruimte. Het assortiment omvat compacte modules en uitbreidbare modules met elk vier of acht poorten – zowel geschikt voor M12 en M8-aansluitingen.

MASI68-componenten zijn leverbaar met vooraf gedefinieerde ingangen of met vooraf gedefinieerde in- en uitgangen. Uitbreidingmodules zijn ook beschikbaar voor Pt 100-sensoren die voor temperatuurmeting zijn te integreren in het installatiesysteem zoals uitbreidingsmodules met passief veilige uitgangen.

De uitbreidingsmodules kunnen snel, flexibel en foutloos in bestaande installatieconcepten te integreren. Ze zijn met speciaal ontworpen ronde kabels verbonden. Daarmee kunnen, net als met de AS-interface profielkabel, systeemuitbreidingen tot honderd meter worden gerealiseerd.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven