Ga naar hoofdinhoud

Maritieme en offshore carrières in Rotterdam

MOCE is na 10 jaar nog steeds de plek waar werkzoekenden in contact komen met HR managers en recruiters (foto: MOCE)

De zoektocht naar een (nieuwe) maritieme en offshore carrière gaat bijna beginnen. Op 20 april vindt het Navingo Maritime & Offshore Career Event (MOCE) plaats in het WTC Rotterdam. Voor het tiende jaar op rij staan meer dan 100 toonaangevende bedrijven uit de sector klaar om in gesprek te gaan met ambitieuze studenten, starters en professionals.

Om 11.00 uur vindt de officiële opening plaats op het podium in de Rotterdam Hall. De opening wordt verzorgd door Young Maritime Representative Dominique Smit en zal na een kort openingswoord de 10e editie van MOCE officieel openen door het luiden van de scheepsbel. MOCE is na 10 jaar nog steeds de plek waar werkzoekenden in contact komen met HR managers en recruiters. Met ruim 100 toonaangevende bedrijven biedt MOCE talloze carrièreperspectieven voor ambitieuze starters en ervaren professionals.

Naast een goedgevulde beursvloer met veel oude bekenden biedt de organisatie speciaal voor deze jubileumeditie een uitgebreid programma, met voor iedere bezoeker wat wils. Bezoekers kunnen diverse bedrijfspresentaties bijwonen gericht op verschillende opleidingsniveaus en werkgebieden. Ook kunnen bezoekers in de MaritiemeVacaturebank.nl Kubus hun cv laten checken en allerlei tips krijgen over hoe zij zich het beste kunnen presenteren aan hun nieuwe werkgever. Nieuw dit jaar is het Stage Informatiepunt, waar studenten terecht kunnen voor een overzicht van (bijna) alle stages en onderzoeksopdrachten die de exposanten van MOCE uit hebben staan.

De dag wordt afgesloten met een business borrel. Voor iedereen toegankelijk en een goed moment om te proosten en met elkaar in contact te komen en te netwerken. Neem dus gerust uw relaties mee naar de afsluitende business borrel van 17.00 uur tot 18.00 uur in het WTC Rotterdam. De borrel wordt aangeboden door de organisatie. Aanmelden voor een bezoek aan deze carrière- en netwerkbeurs kan via de oranje button op www.MOCE.biz.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven