Ga naar hoofdinhoud

Marine PC’s zonder ventilator

Koning & Hartman ziet de vraag naar robuuste PC’s stijgen en voegt daarom de twee nieuwe fanless Marine PC’s van Nexcom toe aan haar productenportfolio. Deze fanless PC’s zijn ontwikkeld voor extreme omstandigheden en zijn de oplossing voor marineapplicaties.

Deze fanless PC’s zijn ontwikkeld voor gebruik in de meest PC-onvriendelijke omgevingen en zijn uitgerust met de tweede generatie Intel Core i7-2610UE. De twee marine PC’s zijn de standard performance nTUF 600 met geïntegreerde Intel Atom Dual Core D525 processor en de high-performance nTUF 610 uitgerust met de tweede generatie Intel Core i7-2610UE.

Beide units hebben een operationeel temperatuurbereik van -25°C tot en met +55°C volgens de IEC60945, E10 en DNV standaarden. Dat maakt ze de juiste oplossing voor een grote diversiteit aan marineapplicaties, maar ook andere extreme toepassingen zijn geen probleem voor deze PC’s.

De nTUF serie extreem heeft behalve veel extra functionaliteiten een aantal I/O’s en geïsoleerde overspanning- / piekspanningbeveiligingen zoals een gelijkspanningingang met 1,5 kV, de M12 LAN poorten met 1,5 kV en NMEA interfaces met 2 kV optisch beveiliging.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven